Vertaal Strategie naar Mensen en Teams 

'Verbind Hoofd, Hart en Handen'

 

Voor organisaties en hun leiders

Kairos People helpt organisaties in en rond de Agri & Food sector de juiste mensen te vinden en te betrekken om meervoudige waardecreatie te realiseren en de transities in het voedselsysteem te gaan leiden in plaats van erop te reageren.

Hoewel velen gemotiveerd zijn om dit te doen, kunnen organisaties en hun leiders wellicht hulp nodig hebben omdat de capaciteit en/of het lef om te handelen (nog) ontbreekt. In dat geval kunnen wij met onze domeinkennis verder gaan dan enkel het vervullen van permanente of interim managementfuncties.

Wij kunnen organisaties en hun leiders helpen (voedsel)systeemverandering te begrijpen en het juiste tempo te vinden om hun overgang naar bedrijfsmodellen voor meervoudige waardecreatie te vergemakkelijken. Hiervoor verbinden we theorie en praktijk en maken we optimaal gebruik van onze (inter)nationale netwerken en ervaring met het zélf telen, verwerken en verkopen van gewassen.

Wilt u vooruitgang boeken in uw transitie? Laten we dan samen uw mogelijkheden verkennen. Bel +31 6 53 90 58 29 of mail ajaan@kairospeople.eu

 

Lees meer

“Als je kleine veranderingen wilt aanbrengen, verander dan hoe je dingen doet.

 Als je grote veranderingen wilt aanbrengen, verander dan hoe je dingen ziet.” 

 

Contact

Fijn dat u interesse in Kairos People heeft en de tijd neemt om uw mogelijkheden te verkennen. Neem gerust contact met ons op om een vraag te stellen of een vraagstuk te delen. Dit mag zowel persoonlijk of organisatorisch van aard zijn. 

Wij kunnen u verder helpen in uw verkenning. Samen bepalen we het tempo.

Ajaan Hijmans
ajaan@kairospeople.eu 
+31 6 53 90 58 29

Linkedin

Naam *

Email *

Bericht *

 

Impact Recruitment


Reflecteer | Durf | Doe | Verbeter

© 2024 KAIROS People.